ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Καλούμε τον Κ.Μητσοτάκη να μην διακόψει την εκκαθάριση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Καλούμε τον Κ.Μητσοτάκη να μην διακόψει την εκκαθάριση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι «Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο βουλευτής Μάριος Σαλμάς διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία επειδή αναπαρήγαγε μια σειρά από συκοφαντίες στα μέσα ενημέρωσης». 

«Αναμένουμε λοιπόν ο κ. πρωθυπουργός να μη διακόψει την εκκαθάριση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, τουλάχιστον από όσους αναπαρήγαγαν ψεύδη και συκοφαντίες για το σκάνδαλο των υποκλοπών, το σιδηροδρομικό έγκλημα, τις συνεννοήσεις των μελών της κυβέρνησης με ανεξάρτητες αρχές, την διαρροή των προσωπικών δεδομένων των εκλογέων», αναφέρει και καταλήγει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν ωστόσο δεν το κάνει και ο ισχυρισμός περί συκοφάντησης ήταν απλά μια αφορμή, τότε θα συμπεράνουν όλοι οι πολίτες ότι η ευαισθησία του πρωθυπουργού ξεκινά και τελειώνει μόνο όταν στην επιφάνεια έρχεται η κριτική στους δημόσιους διαγωνισμούς και στο μοίρασμα δισεκατομμυρίων μεταξύ λίγων και ισχυρών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.