ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΣΥΡΙΖΑ: «Καταδικάζουμε κάθε προσβλητική συμπεριφορά»

Σεβόμαστε τους πολιτικούς μας αντιπάλους γι' αυτό ο Σ.Κασσελάκης τηλεφώνησε στη Μ.Συρεγγέλα

ΣΥΡΙΖΑ: «Καταδικάζουμε κάθε προσβλητική συμπεριφορά»

Δείτε αναλυτικά παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «τα στελέχη του έχουν αποδείξει επί μακρόν ότι ξέρουν να σέβονται τους πολιτικούς τους αντιπάλους και επιθυμούν να συμβάλλουν στην ποιότητα του δημόσιου διαλόγου».

«Καταδικάζουμε κάθε προσβλητική συμπεριφορά» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, μετά τις υβριστικές εκφράσεις και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε σε βάρος της γραμματέως της ΝΔ, Μαρίας Συρεγγέλα, ο Παύλος Πολάκης.

Και συνεχίζει: «Τα στελέχη του έχουν αποδείξει επί μακρόν ότι ξέρουν να σέβονται τους πολιτικούς τους αντιπάλους και επιθυμούν να συμβάλλουν στην ποιότητα του δημόσιου διαλόγου. Αυτό υπογράμμισε και το σημερινό τηλεφώνημα του Στέφανου Κασσελάκη στη γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία καταδικάζει κάθε προσβλητική συμπεριφορά. Τα στελέχη του έχουν αποδείξει επί μακρόν ότι ξέρουν να σέβονται τους πολιτικούς τους αντιπάλους και επιθυμούν να συμβάλλουν στην ποιότητα του δημόσιου διαλόγου. Αυτό υπογράμμισε και το σημερινό τηλεφώνημα του Στ. Κασσελάκη στη γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε τη διαφορά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών μεταξύ των πολιτικών κομμάτων – η περίπτωση του Δημ. Κυριαζίδη και της σιγής ιχθύος από τον Κυρ. Μητσοτάκη είναι απολύτως ενδεικτική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναμένουμε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης να πάρει τηλέφωνο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και να ζητήσει συγγνώμη για τον βουλευτή Δράμας, αλλά και τη Θεοδώρα Τζάκρη για να ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά του Κώστα Κυρανάκη και τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που είχε χρησιμοποιήσει εναντίον της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.