ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Θ.Θεοχαρόπουλος: «Αν το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών είναι αρνητικό το χρεώνεται κυρίως ο Κασσελάκης»

«Αυτή η συζήτηση στα όργανα δεν θα αποφευχθεί» ανέφερε

Θ.Θεοχαρόπουλος: «Αν το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών είναι αρνητικό το χρεώνεται κυρίως ο Κασσελάκης»

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος το πρωί της Παρασκευής μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «το κόμμα δεν είναι ενός ανδρός αρχή» προσθέτοντας για τις απολύσεις του ίδιου και άλλων στελεχών, πως «όλη η κοινωνία έχει αντιληφθεί ότι πρόκειται για πολιτικές εκκαθαρίσεις».

Παράλληλα σημείωσε ότι «αν το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών είναι αρνητικό, το χρεώνεται κυρίως ο Κασσελάκης και αυτή η συζήτηση στα όργανα δεν θα αποφευχθεί».

«Εγώ είμαι σταθερά υπέρ μιας άποψης για έναν εναιίο φορέα της κεντροαριστεράς και είχα ζητήσει δημοψήφισμα που το θεωρώ κρίσιμο για να μπει μπροστά η βάση, άλλο στέλεχος είχε συμμετάσχει σε εκδήλωση για την κεντροαριστερά και αποπέμφθηκε. Υπάρχει δυσανεξία σε άποψη που αναφέρεται ότι είναι κεντρική για συμμετοχή στη μεγάλη κεντοαριστερά και επιβάλλεται ποινή» πρόσθεσε ο Θ.Θεοχαρόπουλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν μπορεί να προχωρήσουμε έτσι, δεν βγάζει πουθενά αυτό» συμπλήρωσε και διεμήνυσε ότι «οι αποπομές δεν θα σταματήσουν τη δημιουργία του ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς. Σε ανθρώπους όπως εγώ με 12 χρόνια πορεία στην κεντροαριστερά ό,τι και αν επιχειρηθεί θα αποτύχει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.