ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Θ.Θεοχαρόπουλος: «Είναι φανερό πως ο Κασσελάκης έχει ανασφάλεια και φόβο για την βάση – Πρέπει να δεχθεί ότι είναι έκπτωτος»

«Μετά την πρόταση μομφής ο Κασσελάκης είναι πρώην πρόεδρος. Όλα αυτά που είπα, οφείλει κάποιος να σέβεται τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων» είπε

Θ.Θεοχαρόπουλος: «Είναι φανερό πως ο Κασσελάκης έχει ανασφάλεια και φόβο για την βάση – Πρέπει να δεχθεί ότι είναι έκπτωτος»

Τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα μετά την νέα αλλαγή πλεύσης του Στέφανου Κασσελάκη, αυτή τη φορά στο θέμα του εξώδικου για το πόθεν έσχες, σχολίασε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Αυτά που συμβαίνουν έχουν απογοητεύσει. Έχουν γίνει απίστευτα πράγματα. Υπήρξε εξώδικο, υπάρχουν κατηγορίες προς την ΚΟ, τα συλλογικά όργανα του κόμματος, για εκτροπή, κουκούλες. Όλα αυτά σε ένα μήνα. Υπήρξε αναφορά πως είναι νυν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την πρόταση μομφής ο Κασσελάκης είναι πρώην πρόεδρος. Όλα αυτά που είπα, οφείλει κάποιος να σέβεται τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων. Έχει εκπέσει. Όλα αυτά θα συζητηθούν σήμερα», ανέφερε στον ΣΚΑΪ.

«Μας μιλάει (ο Κασσελάκης) για εκτροπές και κουκούλες. Έστειλε εξώδικο και το πήρε πίσω. Ήταν ισομερής η αντιμετώπιση στο θέμα του πόθεν έσχες. Την Τρίτη το μεσημέρι θα γινόντουσαν όλα γνωστά. Ήταν απαράδεκτη η διαρροή του πόθεν έσχες. Ο Κασσελάκης όμως αρνούνταν να το δώσει. Δεν ξέρω ποιος δεν θέλει τη διαφάνεια στον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε για το θέμα του πόθεν έσχες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εμείς ζητούσαμε εκλογές από τη βάση, όπως στο ΠΑΣΟΚ. Δεν ήθελε εκλογές, ήθελε πρόταση μομφής. Πέρασε η πρόταση μομφής και δεν του άρεσε και έλεγε για κουκούλες. Έλεγε δεν διαφωνεί με μυστική ψηφοφορία και μετά έλεγε για κουκουλοφόρους. Μετά δεν ήθελε να πάμε στη βάση. Είναι φανερό πως ο Κασσελάκης έχει ανασφάλεια και φόβο για την βάση. Όταν ένας πρώην πρόεδρος στέλνει εξώδικα και λέει είμαι ακόμα ο πρόεδρος, κάτι δείχνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα δεν εξαρτάται από κανέναν μας. Οφείλουμε να σεβόμαστε το καταστατικό», σχολίασε στη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.