ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Θ.Τζάκρη: «Ο Στέφανος Κασσελάκης παραμένει τυπικά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Στελέχη κουρελιάζουν το καταστατικό»

«Αναδείχθηκε η ανικανότητα των στελεχών να διαχειριστούν τα θέματα του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε

Θ.Τζάκρη: «Ο Στέφανος Κασσελάκης παραμένει τυπικά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Στελέχη κουρελιάζουν το καταστατικό»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενή συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας για την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη και όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «στελέχη κουρελιάζουν το καταστατικό».

«Μετά την αντικαταστατική και παράτυπη απομάκρυνση του Στέφανου Κασσελάκη αναδείχθηκε η ανικανότητα των στελεχών να διαχειριστούν τα θέματα του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε η Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Υποστήριξε, δε, πως τυπικά ο Στέφανος Κασσελάκης παραμένει ο εκλεγμένος πρόεδρος, λέγοντας πως: «Δεν μπορεί να γίνεται σύμφωνα με την άποψη της γραφειοκρατίας. Είναι νομικώς διάτρητη η ανατροπή Κασσελάκη».

«Ο κ. Κασσελάκης είναι εκλεγμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του οποίου οι εξουσίες παραμένουν στο σύνολό τους μέχρι την επανεκλογή ή την αντικατάστασή του. Ο κ. Κασσελάκης τυπικά είναι ακόμη πρόεδρος», πρόσθεσε.

«Πράξη ακραίας ανευθυνότητας να δίνουμε στην κοινωνία την εικόνα ενός διαλυμένου κόμματος που παραπαίει από τα φωνασκούντα μέλη όταν υπάρχει η προφανής λύση της συνταγμένης λειτουργίας του κόμματος όπως την προβλέπει ο νόμος, το Σύνταμα και το καταστατικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόεδρο μέχρι την επανεκλογή ή την αντικατάστασή του», πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως το βράδυ της Πέμπτης (12.9.2024) συνεδρίασε εκτάκτως η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αποφάσισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι και επίσημα έκπτωτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.