ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

Θ.Τζάκρη: «Οι συνάδελφοι θα μπορούσαν να περιμένουν την συνεδρίαση αντί να παραβιάζουν τις αρχές»

«Πολλά από τα αιτήματα της επιστολής των 87 είναι ξεπερασμένα και κάποιοι ισχυρισμοί είναι αβάσιμες διαπιστώσεις» ανέφερε

Θ.Τζάκρη: «Οι συνάδελφοι θα μπορούσαν να περιμένουν την συνεδρίαση αντί να παραβιάζουν τις αρχές»

Η Θεοδώρα Τζάκρη σχολίασε σήμερα τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με την νέα κίνηση αμφισβήτησης του Στέφανου Κασσελάκη από βουλευτές και στελέχη του κόμματος – την επιστολή των 87 –.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί κυκλοφόρησε το κείμενο, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του κόμματος ότι θα συγκληθεί η κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στις 7 Ιουλίου (την Πέμπτη 4 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος).Οι συνάδελφοι θα μπορούσαν να περιμένουν την συνεδρίαση του κομματικού οργάνου αντί να παραβιάζουν απροκάλυπτα τις οργανωτικές δημοκρατικές αρχές» είπε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκτιμώ πώς δεν υπάρχει ενδεχόμενο διάσπασης στο κόμμα. Πολλά από τα αιτήματα της επιστολής των 87 είναι ξεπερασμένα και κάποιοι ισχυρισμοί είναι αβάσιμες διαπιστώσεις» τόνισε η κυρία Τζάκρη, αναλύοντας στη συνέχεια το κείμενο της επιστολής.

Για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της Αυγής – «Δεν θα γίνει καμία απόλυση δημοσιογράφου»

«Η εποχή μας κυριαρχείται από το ψηφιακό άλμα και οι εφημερίδες παγκοσμίως για να επιβιώσουν γίνονται ηλεκτρονικές, με συνδρομητές. Χρειαζόμαστε το κύρος της έντυπης έκδοσης αλλά χρειαζόμαστε και το ηλεκτρονικό μέσο, για την ταχύτητα της κυκλοφορίας της είδησης.

Η Αυγή δεν έκλεισε. Όμως οικονομοτεχνικά το καθημερινό φύλλο δεν βαίνει, όταν έχεις το site avgi.gr που ανεβάζει το ίδιο περιεχόμενο με την εφημερίδα και καθημερινά μπαίνουν 100-200.000 χρήστες.

Η λύση να κλείσει το καθημερινό φύλο, να διατηρηθεί το κυριακάτικο και να ενισχυθεί το site είχε ληφθεί επί Τσίπρα, από αυτούς που σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κα Τζάκρη τόνισε επίσης ότι δεν θα γίνει καμία απόλυση δημοσιογράφου, για να υπάρχει η εύρυθμη λειτουργία του μέσου.

«Δεν είναι ο Τσίπρας πίσω από την επιστολή»

Επανερχόμενη στο θέμα της επιστολή αμφισβήτησης των 87, η Θεοδώρα Τζάκρη εκτίμησε ότι δεν βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας πίσω από αυτή την κίνηση.

«Ο κύριος Τσίπρας έκανε ξεκάθαρες τις θέσεις τους πριν δύο εβδομάδες. Αυτό που κάνει, με το Ινστιτούτο που έφτιαξε, συμβάλει θετικά στις συλλογικές μας αποφάσεις – τις ενδυναμώνει, δεν τις αποδυναμώνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτοί όμως που μιλούν εξ ονόματός του, δεν βοηθούν στην εικόνα που έχει στην κοινωνία. Ο κος Τσίπρας δεν χρειάζεται μεταφραστές, όποτε θέλει να πει κάτι , το λέει ο ίδιος» τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.