ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Π.Πολάκη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία με την ΝΔ και την Πλεύση Ελευθερίας να ψηφίζει υπέρ του εισαγγελικού αιτήματος

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Π.Πολάκη εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγείται την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Παύλου Πολάκη.

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία με την ΝΔ και την Πλεύση Ελευθερίας να ψηφίζει υπέρ του εισαγγελικού αιτήματος, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνουν “παρών” ενώ καταψήφισαν ΚΚΕ και Νέα Αριστερά.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή Δεοντολογίας Γιώργος Γαβρήλος υποστήριξε ότι η ψήφος “παρών” είχε προσυμφωνηθεί με τον κ. Πολάκη.

Η δικογραφία κατά Πολάκη σχηματίστηκε μετά από μήνυση του κ. Αδωνη Γεωργιάδη για συκοφαντική δυσφήμιση. Σύμφωνα με τον φάκελο η μήνυση και αγωγή αφορά ανάρτηση του βουλευτή και υποψηφίου για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ όπου υποστηρίζει ότι ο Υπουργός Υγείας χρηματίστηκε.

Τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής εισηγούνται ομοφώνως και την άρση ασυλίας του βουλευτή της Νέας Αριστεράς Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση αφορά οικογενειακή υπόθεση και τον βουλευτή μήνυσε για ψευδή κατάθεση ο σύζυγος εξαδέλφης του. Ο κ. Τζανακόπουλος τοποθετήθηκε υπέρ της άρσης της βουλευτικής του ασυλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.