ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Β.Κεχαγιά: «Απαιτούμε απαντήσεις για την ακρίβεια, τα Τέμπη και τις διαρροές των emails από το υπουργείο Εσωτερικών»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε ήδη από τον Μάρτιο τις προτάσεις του για την ΕΕ» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου

Β.Κεχαγιά: «Απαιτούμε απαντήσεις για την ακρίβεια, τα Τέμπη και τις διαρροές των emails από το υπουργείο Εσωτερικών»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βούλα Κεχαγιά έδωσε τη δική της απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη για ανοίκεια επίθεσή του, κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την «ευθύνη» του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το ότι η δημόσια συζήτηση δεν έχει επικεντρωθεί σε ευρωπαϊκά ζητήματα.

«Κατά τον κ. Μαρινάκη η συζήτηση πριν από τις ευρωεκλογές δεν έχει επικεντρωθεί στα ευρωπαϊκά ζητήματα λόγω του λαϊκισμού και της τοξικότητας της αντιπολίτευσης που επιβάλλει την ατζέντα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το πρώτο κόμμα που παρουσίασε ήδη από τον Μάρτιο τις προτάσεις του για την ΕΕ και έδωσε στη δημοσιότητα την ευρωπαϊκή του διακήρυξη» τονίζει η Βούλα Κεχαγιά και προσθέτει αναφορικά με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συγχρόνως όμως απαιτεί από την κυβέρνηση Μητσοτάκη να δίνει απαντήσεις για ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, όπως την ανεξέλεγκτη ακρίβεια, τις διαρροές των emails από το υπουργείο Εσωτερικών προς το κόμμα της ΝΔ και το έγκλημα των Τεμπών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.