ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Β.Κεχαγιά: «Η πρόταση του Π.Πολάκη για εκλογές ή πρόταση μομφής δεν είναι κεραυνός εν αιθρία»

«Αν θέλει να βάλει κάποιος τέτοια ζητήματα έχει κάθε δικαίωμα»

Β.Κεχαγιά: «Η πρόταση του Π.Πολάκη για εκλογές ή πρόταση μομφής δεν είναι κεραυνός εν αιθρία»

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας σε συνέντευξη στο ΑCTION24 υποστήριξε πως η επανένταξη του Παύλου Πολάκη δεν έγινε σε μια προσπάθεια κατευνασμού ή συμψηφισμού.

Αναφερόμενη στη στάση που κράτησε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας σημείωσε πως «αυτό που είπε είναι ότι όλοι πρέπει να πουν στην Κεντρική Επιτροπή τι θέλουν».

«Με τον τρόπο του έχει δείξει ότι δεν επιθυμεί τις εσωκομματικές κάλπες, γιατί δεν θέλει να ταλαιπωρήσει τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, και γιατί πριν ένα χρόνο εξελέγη από τη βάση και έχει θητεία άλλα δύο χρόνια», πρόσθεσε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε και σήμερα ότι μια πρόταση μομφής που μπορεί και ο ίδιος να βλέπει να έρχεται, θα πληγώσει και τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κόσμο του κα οδηγήσει σε ρευστοποίηση στο κόμμα.

«Αν θέλει να βάλει κάποιος τέτοια ζητήματα έχει κάθε δικαίωμα», είπε ερωτώμενη για πιθανή πρόταση μομφής και πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα αντιδράσει ο πρόεδρος απέναντι σε μια πρόταση μομφής.

Η Βούλα Κεχαγιά σημείωσε επίσης στις δηλώσεις της ότι «διαρροές από την Κουμουνδούρου για τον Τσίπρα δεν έχουν γίνει, αλλά αν βγαίνει από το ρεπορτάζ δεν μπορώ να το αποκλείσω».

Τέλος για την υπόθεση Σπίρτζη είπε:

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η τριμερής Επιτροπή, έκρινε ότι υπάρχει κάποιο παράπτωμα για τον κ. Σπίρτζη, το οποίο χρήζει να παραπεμφθεί στην Κεντρική Επιτροπή.

Αλλά για να συμβεί πρέπει να υπάρξει απόφαση της ολομέλειας της επιτροπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα συνεδριάσει άμεσα για να επικυρώσει την εισήγηση της τριμερούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.