ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Β.Κεχαγιά: «Ο Σ.Κασσελάκης θα σεβαστεί τον νόμο και θα δώσει όλες τις απαντήσεις»

«Το θέμα συντηρείται τεχνητά από τη Νέα Δημοκρατία και κάποια ΜΜΕ»

Β.Κεχαγιά: «Ο Σ.Κασσελάκης θα σεβαστεί τον νόμο και θα δώσει όλες τις απαντήσεις»

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, δήλωσε ότι ο πρόεδος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης θα σεβαστεί τον νόμο που αφορά στο πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών και θα σταματήσει να είναι μέτοχος σε εταιρείες του εξωτερικού.

Η ίδια πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει όλες τις απαντήσεις για το θέμα, «στον χρόνο τους», όπως σημείωσε, δηλαδή όταν θα είναι έτοιμος ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το θέμα συντηρείται τεχνητά από τη Νέα Δημοκρατία και κάποια ΜΜΕ», θεωρεί η Βούλα Κεχαγιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ποιο είναι το μεμπτό, ότι επιχειρούσε στις ΗΠΑ κι ήρθε στην Ελλάδα, δηλαδή έκανε την αντίστροφη διαδρομή από άλλους, και θα σεβαστεί τον νόμο», επανέλαβε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.