ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Β.Κεχαγιά: «Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών δεν είναι ούτε για γέλια ούτε για κλάματα – Διατηρήσαμε τη δεύτερη θέση»

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρευρεθεί στο συνέδριο του Αλέξη Τσίπρα

Β.Κεχαγιά: «Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών δεν είναι ούτε για γέλια ούτε για κλάματα – Διατηρήσαμε τη δεύτερη θέση»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, σχολίασε τις Ευρωεκλογές τονίζοντας πως «το αποτέλεσμα δεν είναι ούτε για γέλια ούτε για κλάματα».

«Διατηρήσαμε τη δεύτερη θέση, παρά το γεγονός πως κάποιοι στοιχημάτιζαν πως θα είμαστε τρίτο κόμμα και πετύχαμε από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απομειώσουμε την εκλογική ισχύ της ΝΔ» επισήμανε.

Παράλληλα τόνισε ότι το κόμμα ανέδειξε το ζήτημα της ακρίβειας, καταθέτοντας δύο προτάσεις για ακρίβεια και φορολογικό. «Θεωρούμε ότι αναδείξαμε το ζήτημα αυτό που ο κ. Μητσοτάκης το έβαζε κάτω από το χαλί».

Η Βούλα Κεχαγιά παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να καταγράψει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα μεγαλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές «όμως το ποσοστό δεν μας αποθαρρύνει», ανέφερε.

«Δεδομένου ότι τον περασμένο Φεβρουάριο είχαμε μονοψήφια ποσοστά, κάναμε μια ανοδική κούρσα και πιστεύουμε ότι από εδώ και πέρα θα συνεχιστεί αυτή η κούρσα ανόδου», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για το ίδρυμα κατά της δεξιάς που ανακοίνωσε πως θα ιδρύσει ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοινώνοντας την απόφασή του αυτή την ημέρα παρουσίασης του λογότυπου του ιδρύματος Τσίπρας η κυρία Κεχαγιά απάντησε: «Δεν είναι μια απόφαση που ελήφθη χθες. Η απόφαση βρίσκεται υπό επεξεργασία τους τελευταίους μήνες και το ίδρυμα θα έχει ως ατζέντα την προοδευτική πολιτική στην Ευρώπη».

Παράλληλα, η Βούλα Κεχαγιά ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρευρεθεί στο συνέδριο του Αλέξη Τσίπρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τους αποστάτες του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Κεχαγιά είπε ότι το κόμμα ζητάει τις έδρες τους πίσω και ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί καμία σύμπλευση μαζί τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.