ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Βολές» Ν.Μωραΐτη για Χ.Σπίρτζη: «Ιδιαίτερο είδος ανθρώπων οι σημιτάνθρωποι – Είδος αδίστακτο»

Αφορμή στάθηκε αυτή τη φορά η παρατήρηση που έκανε ότι ο πρώην υπουργός στο προφίλ του «συνεχίζει να γράφει ότι είναι βουλευτής Ανατολικής Αττικής»

«Βολές» Ν.Μωραΐτη για Χ.Σπίρτζη: «Ιδιαίτερο είδος ανθρώπων οι σημιτάνθρωποι – Είδος αδίστακτο»

«Βολές» κατά του Χρήστου Σπίρτζη εξαπέλυσε ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος συνεχίζει τις αναρτήσεις για όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή στάθηκε αυτή τη φορά η παρατήρηση που έκανε ότι ο πρώην υπουργός στο προφίλ του «συνεχίζει να γράφει ότι είναι βουλευτής Ανατολικής Αττικής», την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης για τον οποίο γράφει ότι «καθαιρέθηκε αντικαταστατικά κατά τον νομικό κόσμο της χώρας» αφαίρεσε την ιδιότητα του Προέδρου του κόμματος από το δικό του προφίλ.

«Κι όμως, ο πρώτος έχει το θράσος να κατηγορεί τον δεύτερο ως καρεκλοκένταυρο! Είναι ένα ιδιαίτερο είδος ανθρώπων οι σημιτάνθρωποι. Είδος αδίστακτο», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Νίκος Μωραΐτης.

Όλη η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη για τον Χρήστο Σπίρτζη

Μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση.

Στο προφίλ του ο αποτυχών Σπίρτζης συνεχίζει να γράφει ότι είναι «βουλευτής Ανατολικής Αττικής». Στο δικό του προφίλ, ο Κασσελάκης, εκλεγμένος Πρόεδρος -που καθαιρέθηκε αντικαταστατικά κατά τον νομικό κόσμο της χώρας- αφαίρεσε την ιδιότητα του Προέδρου.

Κι όμως, ο πρώτος έχει το θράσος να κατηγορεί τον δεύτερο ως καρεκλοκένταυρο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι ένα ιδιαίτερο είδος ανθρώπων οι σημιτάνθρωποι. Είδος αδίστακτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.