ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

«Βολές» Θ.Θεοχαρόπουλου κατά Σ.Κασσελάκη: «Εκλέχτηκε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν ίδρυσε νέο κόμμα που έχει θέσεις προτάσεις»

«Ξεκινήσαμε λάθος, το λάθος όμως κατατανοήθηκε ιδιωτικά» τόνισε ο Θ,Θεοχαρόπουλος

«Βολές» Θ.Θεοχαρόπουλου κατά Σ.Κασσελάκη: «Εκλέχτηκε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν ίδρυσε νέο κόμμα που έχει θέσεις προτάσεις»

Σε σημερινή του συνέντευξη ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μίλησε για τη νέα εποχή στον ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη.

«Ο νέος πρόεδρος έχει το θετικό στοιχείο ότι εκλέχθηκε από ένα μεγάλο αριθμό μελών του κόμματος. Εκλέχτηκε, όμως, αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ίδρυσε νέο κόμμα που έχει θέσεις προτάσεις, καταστατικό, όργανα», σχολίασε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αφήνοντας αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις μέχρι σήμερα κινήσεις του στο εσωτερικό του κόμματος.

Και τόνισε: «Ξεκινήσαμε λάθος, το λάθος όμως κατατανοήθηκε ιδιωτικά. Δεν είναι θέμα δημόσιας συγνώμης αλλά αλλά θέμα λειτουργίας γιατί η άσκηση πολιτικής είναι δημόσια».

Ο ίδιος υπενθύμισε, επίσης, ότι στη θέση του διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ «με είχε τιμήσει ο Αλέξης Τσίπρας και είχε ψηφιστεί ομόφωνα από την Πολιτική Γραματεία και την ΚΟ για να υπηρετήσω από μια θέση ευθύνης»

Ο Θ.Θεοχαρόπουλος συνέχισε: «Δεν υπήρχε ζήτημα με τη θέση αυτή καθ αυτή αλλά με τις διαδικασίες. Δεν γίνεται να υπάρξει αντικατάτσαση με μια ανακοίνωση αλλά πρέπει να συνεδριάσουν τα όργανα» ο οποίος διευκρίνισε ότι «επισήμως δεν έχει αναλάβει ο κ. Γιώργος Τσίπρας. Πρέπει να συνεδριάσει η ΚΟ, να ψηφιστεί και να ανακοινωθεί από τον πρόεδρο της Βουλής στην ολομέλεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και κατέληξε: «Πρέπει να λειτουργούν τα όργανα σε όλες τις διαδικαασίες. Αν αυτό συμβαίνει στον διευθυντή της ΚΟ και τον εκρπόσωπο τύπου, δεν πρέπει να συμβαίνει ούτε και στο απλό μέλος. Θέλω να πιστευω ότι έχουν κατανοηθεί αυτά, ξέρετε επειδή ο νέος πρόεδρος είναι καινούργιος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.