ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

«Βολές» Θ.Τζάκρη κατά Χ.Σπίρτζη: «Ή νομίζει ότι είναι στο ΚΚΕ ή πέρασε την Αγωγή του Πολίτη με σκονάκι»

Η ίδια επέμεινε «πάμε στο συνέδριο. Το συνέδριο είναι το ανώτατο όργανο»

«Βολές» Θ.Τζάκρη κατά Χ.Σπίρτζη: «Ή νομίζει ότι είναι στο ΚΚΕ ή πέρασε την Αγωγή του Πολίτη με σκονάκι»

«Βολές» για τις τοποθετήσεις του Χρήστου Σπίρτζη με τις οποίες ο πρώην υπουργός υπερασπίστηκε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να αποκλείσει από υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος τον Στέφανο Κασσελάκη, εξαπέλυσε η Θεοδώρα Τζάκρη.

«Ο Σπίρτζης ή νομίζει ότι είναι στο ΚΚΕ (μ-λ), όπου η ΚΕ είναι το ανώτατο όργανο, ή πέρασε την Αγωγή του Πολίτη με σκονάκι», δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Παραπολιτικά 90,1.

Η ίδια επέμεινε «πάμε στο συνέδριο. Το συνέδριο είναι το ανώτατο όργανο. Αυτό θα αποφασίσει και θα κερδίσει ο κ. Κασσελάκης. Είναι δεδομένη η πλειοψηφία. Θα επιδιώξουμε συνταρακτική πλειοψηφία».

Στο ερώτημα, δε, αν θα είναι αυτή η υποψήφια πρόεδρος της πλευράς Κασσελάκη, η κυρία Τζάκρη απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο υποστηρίζοντας ότι από το συνέδριο θα εγκριθεί η υποψηφιότητα του ίδιου του Στέφανου Κασσελάκη

Επανέλαβε ότι η ίδια προσπαθεί να είναι «η φωνή της λογικής, το μεγάφωνο της βάσης» προειδοποιώντας ότι τυχόν αναβολή του συνεδρίου «θα αποτελέσει εκτροπή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ερώτημα, τέλος, αν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής του κόμματος απάντησε «θα παραμείνω στον ΣΥΡΙΖΑ αν φύγει ο κ. Κασσελάκης, αλλά και εκείνος θέλει να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.