«Βολές» για τις τοποθετήσεις του Χρήστου Σπίρτζη με τις οποίες ο πρώην υπουργός υπερασπίστηκε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να αποκλείσει από υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος τον Στέφανο Κασσελάκη, εξαπέλυσε η Θεοδώρα Τζάκρη.

«Ο Σπίρτζης ή νομίζει ότι είναι στο ΚΚΕ (μ-λ), όπου η ΚΕ είναι το ανώτατο όργανο, ή πέρασε την Αγωγή του Πολίτη με σκονάκι», δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Παραπολιτικά 90,1.

Η ίδια επέμεινε «πάμε στο συνέδριο. Το συνέδριο είναι το ανώτατο όργανο. Αυτό θα αποφασίσει και θα κερδίσει ο κ. Κασσελάκης. Είναι δεδομένη η πλειοψηφία. Θα επιδιώξουμε συνταρακτική πλειοψηφία».

Στο ερώτημα, δε, αν θα είναι αυτή η υποψήφια πρόεδρος της πλευράς Κασσελάκη, η κυρία Τζάκρη απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο υποστηρίζοντας ότι από το συνέδριο θα εγκριθεί η υποψηφιότητα του ίδιου του Στέφανου Κασσελάκη

Επανέλαβε ότι η ίδια προσπαθεί να είναι «η φωνή της λογικής, το μεγάφωνο της βάσης» προειδοποιώντας ότι τυχόν αναβολή του συνεδρίου «θα αποτελέσει εκτροπή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ερώτημα, τέλος, αν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής του κόμματος απάντησε «θα παραμείνω στον ΣΥΡΙΖΑ αν φύγει ο κ. Κασσελάκης, αλλά και εκείνος θέλει να μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ».