«Έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών 8% γιατί οι Έλληνες υπερ-καταναλώνουν» λένε οι Βρυξέλλες. Ωχ, ωχ, ωχ...

Χ.Σπίρτζης για Σ.Κασσελάκη: «Συνδικαλιστικές πρακτικές – Δεν ήθελε εκλογές»

«προτίμησε να τερματίσει τη συζήτηση στην πρόταση του κ.Φάμελλου και όχι στη δική του»

Χ.Σπίρτζης για Σ.Κασσελάκη: «Συνδικαλιστικές πρακτικές – Δεν ήθελε εκλογές»

Ο Χρήστος Σπίρτζης, καταλόγισε συνδικαλιστικές πρακτικές στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, εκτιμώντας πως στην πραγματικότητα δεν ήθελε εκλογές.

«Δεν ήθελε να δοκιμαστεί να περάσει η πρόταση των εκλογών» ανέφερε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο Χρήστος Σπίρτζης, σε μια πρώτη εκτίμησή του, μετά την τροπή της τέταρτης ημέρας του Συνεδρίου.

«Τέτοιου είδους συνδικαλιστικές τακτικές στο συνέδριο ενός κόμματος μάλλον τον προσβάλλουν», κατέληξε ο κ. Σπίρτζης, υπονοώντας ότι ο κ.Κασσελάκης προτίμησε να τερματίσει τη συζήτηση στην πρόταση του κ. Φάμελλου και όχι στη δική του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.