
Ο πρώην πλέον πρέσβης των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης τελικά δεν θα επιστρέψει στις ΗΠΑ καθώς αποφάσισε να μείνει εδώ στην Αθήνα και ήδη αναζητάει… εργασία.
Προφανώς γνωρίζει ότι δεν τον περιμένει και κάποια ιδιαίτερη πολιτική καριέρα στις ΗΠΑ του Ν.Τραμπ για να επιστρέψει εκεί.
Σημειώνεται ότι μόλις πριν μερικές ημέρες κέρδισε άκοπα τον τίτλο του γραφικού όχι μόνο με τα πεπραγμένα του στα χρόνια που έμεινε στην Ελλάδα και που συμπεριφέρθηκε σαν τον «θείο από το Σικάγο» που επισκέπτεται τους φτωχούς συγγενείς (αξέχαστη η εμφάνιση στην Αλεξανδρούπολη με σανδάλια και βερμούδα) αλλά και με την τελευταία του συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση όπου του «παίζει» ο Γ.Παπαδάκης τον Α.Ρέμο και αυτός κάνει σαν έφηβος που ένα τραγούδι του θύμισε την παλιά του γκόμενα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.