ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Θεοπούλα» Έφη Παπαθεοδώρου για Σ.Κασσελάκη: «Είναι τενεκές»

«Να επέμβει ο Αλέξης Τσίπρας να σώσει το κόμμα»

«Θεοπούλα» Έφη Παπαθεοδώρου για Σ.Κασσελάκη: «Είναι τενεκές»

Για το μπάχαλο που έχει ξεσπάσει στον χώρο της Αριστεράς αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε, η Έφη Παπαθεοδώρου, γνωστή ως «Θεοπούλα» (διάσημος ρόλος σε γνωστό παλιό τηλεοπτικό σήριαλ), στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Τον Στέφανο Κασσελάκη πως τον βλέπετε;

«Έλα μωρέ τον τενεκέ, μην μου μιλάς γι’ αυτόν. Στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν άνθρωποι που είχαν αγωνιστεί και είχαν βάλει το κεφάλι τους στον ντορβά και ξαφνικά έρχεται ένας ανθρωπάκος από το πουθενά, ένας φιλόδοξος βλαξ που το παίζει ότι θα μας σώσει. Τι να μας σώσει, να σώσει τον εαυτό του».

Είχατε ασχοληθεί κάποτε με την πολιτική;

«Είμαι ταγμένη στην αριστερά. Με τον ΣΥΡΙΖΑ παλαιότερα.

Τότε μου είχε ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας που τον αγαπώ, να βάλω το όνομα μου στην Καισαριανή σαν υποψήφια και το είχα κάνει.

Δεν υπήρχε περίπτωση να βγω ούτε και το ήθελα γιατί ήμουν μεγάλη, απλά για να βοηθήσω δέχθηκα.

Πράγματι, γνώρισα εξαιρετικά παιδιά. Από εδώ και πέρα έχει γίνει μπάχαλο και θα έπρεπε ο Αλέξης να επέμβει για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν πρέπει να επιτρέψει σε έναν τενεκέ να καταστρέψει ό,τι είχε φτιάξει όλα αυτά τα χρόνια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.