Τελικά. όταν όλοι εμείς «πηγαίναμε», ο Τραμπ «ερχόταν»...

Θυμός στην Κρήτη για τις περικοπές αθλητικών δαπανών από τον αναπληρωτή υπουργό αθλητισμού Γιάννη Βρούτση

«Παράσταση» Λευτέρη Αυγενάκη προς τον Κ.Μητσοτάκη

Θυμός στην Κρήτη για τις περικοπές αθλητικών δαπανών από τον αναπληρωτή υπουργό αθλητισμού Γιάννη Βρούτση

Θυμός επικρατεί στην Κρήτη για τις περικοπές αθλητικών δαπανών από τον αναπληρωτή υπουργό αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και για τον λόγο αυτόν ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης προχώρησε σε μία «παράσταση» προς τον Κ.Μητσοτάκη.

«Κύριε Βρούτση αποτελεί θεσμικό σας χρέος να δώσετε μία ξεκάθαρη απάντηση για την πορεία των αθλητικών έργων στο νομό Ηρακλείου. Η κυβέρνηση οφείλει να έχει συνέχεια» είπε ο βουλευτής Ηρακλείου Λ.Αυγενάκης προς τον υπουργό.

Υποτίθεται ότι ο υπουργός αγνοεί παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αθλητικών σωματείων.

Φυσικά εννοείται ότι ο Γιάννης Βρούτσης δεν απάντησε καθώς ήταν απασχολημένος με άλλα ζητήματα, όπως οι εκλογές στην ΕΟΕ σιγά μην είχε χρόνο να ασχοληθεί με δημάρχους και σωματεία.

Αυτό βέβαια το γνώριζε και ο Λευτέρης Αυγενάκης αλλά έπρεπε να παιχτεί μία παράσταση για τα «μάτια του κόσμου» και για το θεαθήναι.

Και ο λόγος είναι απλός: Γιατί ο νομός Ηρακλείου είναι «γαλάζιος» λόγω του Λευτέρη Αυγενάκη και είναι καλό να θυμάται ο Γιάννης Βρούτσης ότι είναι η γενέτειρα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Αυτός είναι ο λόγος που ρωτάει ο Λευτέρης Αυγενάκης στα πλαίσια του να διατηρηθεί «γαλάζιος» ο νομός.

Αλλά ο Γιάννης Βρούτσης κάνει «μεγάλες προσπάθειες» για να μην συνεχίσει να είναι «γαλάζιος»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.