ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Το 60% των πολιτών θέλει να καταψηφίσει την κυβέρνηση στις Ευρωεκλογές

Μείζον θέμα η ακρίβεια

Το 60% των πολιτών θέλει να καταψηφίσει την κυβέρνηση στις Ευρωεκλογές

Ψήφο κατά της κυβέρνησης από την πλειοψηφία των πολιτών καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της GPO για το Star. Ποσοστό 60,4% των πολιτών δηλώνει ότι με την ψήφο του θέλει να καταψηφίσει την κυβέρνηση στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Μάλιστα, η ακρίβεια και η κατάσταση της οικονομίας θα επηρεάσουν την ψήφο του 53,4%. Μόλις το 8,2% δηλώνει ότι θα επηρεάσουν την ψήφο του τα ευρωπαϊκά θέματα και ακολουθούν με μικρότερα ποσοστά η ασφάλεια, η Υγεία, η εξωτερική πολιτική, τα Τέμπη, η Παιδεία και ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO:

Στην εκτίμηση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 33,1% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στη δεύτερη θέση με 16,2%. Τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 13,2%, με την Ελληνική Λύση να λαμβάνει 8,4% και το ΚΚΕ 8,2%. Στη συνέχεια, ΝΙΚΗ 3,6%, Πλεύση Ελευθερίας 3,5%, Νέα Αριστερά 3%, Δημοκράτες 2,6%, Φωνή Λογικής 2,2% και Μέρα25 2%. δημοσκοπηση gpo, δημοσκοπηση star

Στην πρόθεση ψήφου, τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής:

Η ΝΔ στο 29,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 14,4% και το ΠΑΣΟΚ στο 11,7%. Άνοδο 1% από το 6,5% στο 7,5% καταγράφει και η Ελληνική Λύση. Πτωτική η τάση για το ΚΚΕ σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα, τα οποία στην πλειοψηφία τους κινήθηκαν ανοδικά. prothesi dimoskopisi

Το 60,4% θέλει να καταψηφίσει την κυβέρνηση: dimoskopisi1 cd361 dimoskopisi2_kommata_anti_731ff.JPG

Στις δημοφιλίες των πολιτικών αρχηγών, πρώτος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συγκεντρώνει 43,5% σε θετικές απόψεις. Δεύτερος είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 34,9% και ακολουθούν κατά σειρά: Νίκος Ανδρουλάκης, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Στέφανος Κασσελάκης, Κυριάκος Βελόπουλος, Αλέξης Χαρίτσης και Δημήτρης Νατσιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
dimoskopisi_politikoi_arxigoi_63d3a.JPG
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.