ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το εξώδικο με το οποίο ο Αντώνης Μυλωνάκης είχε καταγγείλει τον Κυριάκο Βελόπουλο για «είσπραξη» 207.000 ευρώ από τους βουλευτές!

Οι φοβερές καταγγελίες του πρώην και δημοφιλέστερου βουλευτή της Ελληνικής Λύσης

Το εξώδικο με το οποίο ο Αντώνης Μυλωνάκης είχε καταγγείλει τον Κυριάκο Βελόπουλο για «είσπραξη» 207.000 ευρώ από τους βουλευτές!

Ο Αντώνης Μυλωνάκης πέρσι τον Απρίλιο είχε καταγγείλει με εξώδικο τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο για «μαύρο» χρήμα που εισέπραξε από τους βουλευτές του την περίοδο 2019 – 2023 και ανέρχονταν συνολικά σε 207.000 ευρώ!

Το εξώδικο ήρθε ως συνέχεια των αποκαλύψεων του Α.Μυλωνάκη αλλά και της πρώην βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Αναστασίας Αικατερίνης Αλεξοπούλου σύμφωνα με τις οποίες τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας ήταν υποχρεωμένα να καταθέτουν μηνιαίως στον ταμεία του κόμματος 1.500 ευρώ.

Για τα 1.000 ευρώ γινόταν επισήμως και απευθείας η παρακράτηση από τον μισθό ενώ τα υπόλοιπα 500 ευρώ τα έδιναν ατύπως, «μαύρα» σε κλειστό φάκελο.

Ο Α.Μυλωνάκης ζητούσε με το εξώδικο από τον κ. Βελόπουλο να αποδείξει τους ισχυρισμούς του για τα περί αποστασίας και παράλληλα να τον ενημερώσει για την διαχείριση των χρημάτων που έλαβε την περασμένη τετραετία από τους βουλευτές.

Το εξώδικο είχε ως εξής:

«Με την παρούσα σας καλώ το αργότερο μέχρι την Τρίτη 2 Μαίου και ωρα 12:00 μεσημβρινή να μου απαντήσετε εγγράφως στα κάτωθι:

1. Ποια είναι τα συγκεκριμένα γεγονότα -ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ – τα οποία γνωρίζετε και δικαιολογούν τους σε βάρος μου χαρακτηρισμούς «αποστάτης» «πολίτικος απατεώνας» ποιες ήταν οι «επαφές» μου και οι «συμφωνίες» με άλλο πολιτικό κόμμα -οποιοδήποτε- για προσχώρηση μου ταχα σε αυτό μετα τις εκλογές Μαϊου 2023.

2. Σας καλώ να μου επιβεβαιώσετε και αποδώσετε λογαριασμό για την χρήση που κανατε στο ποσό που έχει συγκεντρωθεί από τον Αύγουστο 2019 έως και Απρίλιο 2023 με την καταβολή σε μετρητά και σε τραπεζικό λογαριασμό του εκτελούντος χρέη ταμία κ.Γραμμένου, εκ της γνώσεως που έχω ,από κάθε βουλευτή 500€ -πέραν του ποσού των 1000€ που εισεπράττετο απευθείας από την πηγη της βουλευτικής αποζημιώσεως και το οποίο υπολογίζω ανερχόμενο σε 207.000€

Σας δηλώνω, ότι με κάθε νόμιμο τρόπο θα επιδιώξω την αποκάλυψη της αλήθειας και θα ζητήσω την τιμωρία και για την σε βάρος μου παράνομη συμπεριφορά και για κάθε έκνομη πράξη αποδειχθεί.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει την παρούσα σε εκείνον στον οποίο απευθύνεται προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντας την ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεως».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.