ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Το μόνο χειροκρότημα στον Κύπριο Ευρωβουλευτή από την Α.Λατινοπούλου

Η καταδίκη της συνάντησης Όρμπαν με τον κατοχική ηγέτη Τατάρ

Το μόνο χειροκρότημα στον Κύπριο Ευρωβουλευτή από την Α.Λατινοπούλου

Σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο έχει αφιέρωμα στην ουγγρική προεδρία και κάποια στιγμή μίλησε ο ευρωβουλευτής Γεάδης της Κύπρου.

Εκεί έγινε ένα ενδιαφέρον περιστατικό, καθώς στο τέλος της ομιλίας του ο Γεάδης, αφού συμφώνησε με τον Όρμπαν σε θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, καταδίκασε απερίφραστα την πολιτική του Όρμπαν στο Κυπριακό και ειδικά την συνάντηση του με τον κατοχικό ηγέτη Τατάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε ξαφνικά τα χειροκροτήματα σταμάτησαν και ακούστηκε ένα και μόνο χειροκρότημά, αυτό της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία μάλιστα την συγκεκριμένη στιγμή καθόταν απέναντι από τον Όρμπαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.