ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Α.Σαμαράς χθες! Νόμιζες, ακούγοντάς τον, ότι διάβαζες τα ρεπορτάζ του pronews.gr. Welcome to the club!

Δηκτικός ο Β.Στίγκας στη Βουλή για τις ιδιαιτερότητες του Α.Πατέλη: «”Ο” ή “Η” Πατέλης, δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί»

Με ανάρτηση στο «Χ» απάντησε στον πρόεδρο των Σπαρτιατών ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού

Δηκτικός ο Β.Στίγκας στη Βουλή για τις ιδιαιτερότητες του Α.Πατέλη: «”Ο” ή “Η” Πατέλης, δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί»

Μια έντονα επικριτική τοποθέτηση για τον Αλέξη Πατέλη, διευθυντή του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, έκανε ο Βασίλης Στίγκας, πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες», κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή.

Ο Στίγκας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Βγήκε ο/η, δεν ξέρω, Πατέλης με ύφος Λουδοβίκου και είπε ότι θα καταργήσει το επίδομα ανεργίας σερβιτόρου και καμαριέρας όλων όσων δουλεύουν στο τουρισμό για φραγκοδίφραγκα».

Ποιος πιστεύετε ότι θα μπορούσε να ηγηθεί ενός ενωμένου πολιτικού σχήματος ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και να νικήσει τον Κ.Μητσοτάκη και τη ΝΔ σε εθνικές εκλογές;

  • Ν.Ανδρουλάκης (2%, 260 Votes)
  • Σ.Κασσελάκης (8%, 1.258 Votes)
  • Χ.Δούκας (10%, 1.649 Votes)
  • Μ.Χριστοδουλάκης (2%, 356 Votes)
  • Α.Τσίπρας (22%, 3.620 Votes)
  • Άλλος (13%, 2.085 Votes)
  • Κανείς (41%, 6.576 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (2%, 393 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.197

Loading ... Loading ...

Η χρήση των όρων «“ο” ή “η” Πατέλης» προκάλεσε την επέμβαση της προεδρεύουσας Όλγας Γεροβασίλη, η οποία ζήτησε από τον Στίγκα να ανακαλέσει το σχόλιο ή να διαγραφεί από τα πρακτικά.

Ο Στίγκας απάντησε ότι είχε μπερδευτεί και δεν είχε πρόβλημα με το πώς θα καταγραφεί το σχόλιο.

Ο Αλέξης Πατέλης απάντησε αργότερα μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, γράφοντας: «Σιγά μη φοβηθώ», χωρίς να διευκρινίσει από ποιον ή τι θα έπρεπε να φοβάται. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.