ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ένταση στο τέλος της ομιλίας του Κ.Μητσοτάκη στη Βουλή – Φώναζε από τα έδρανα η Ζ.Κωνσταντοπούλου (βίντεο)

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά

Ένταση στο τέλος της ομιλίας του Κ.Μητσοτάκη στη Βουλή – Φώναζε από τα έδρανα η Ζ.Κωνσταντοπούλου (βίντεο)

Ένταση επικράτησε στο τέλος της ομιλίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου φώναξε από τα βουλευτικά έδρανα.

Ο πρωθυπουργός κλείνοντας την παρέμβασή του αναφέρθηκε σε ορισμένες σημαντικές μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα όπως το gov.gr, τα μη κρατικά πανεπιστήμια την επιστολική ψήφο και το μετρό της Θεσσαλονίκης για να υποστηρίξει ότι «εμείς ότι είπαμε το κάνουμε πράξη. Η Ελλάδα αλλάζει».

Απαντώντας, δε, στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας που επιχείρησε να τον διακόψει φωνάζοντας, της είπε «δεν σας ακούω. Φωνάξτε πιο δυνατά. Στην αντιπολίτευση επειδή επιδιώκετε μια μίζερη Ελλάδα, η Ελλάδα θα έχει το δικό της κτηματολόγιο. Η χώρα όμως αλλάζει προς το καλύτερο.

Η Ελλάδα αλλάζει εικόνα και αποδεικνύεται πως ότι είπαμε το κάνουμε πράξη. Κάντε και εσείς ότι απαιτούν οι καιροί και υπερψηφίσατε το νομοσχέδιο προτάσσοντας το συμφέρον του τόπου για της κοινωνίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, έδωσε τον λόγο στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, ενώ όταν του ζήτησε παρέμβασή και η κυρία Κωνσταντοπούλου της απάντησε «εσείς θα μιλήσετε τελευταία γιατί ο σοφός λαός σας κατέταξε στην τελευταία θέση στις εκλογές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.