ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χοντρό… αλάτι περιείχε ο ύποπτος φάκελος που εστάλη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο φάκελος απομακρύνθηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής

Χοντρό… αλάτι περιείχε ο ύποπτος φάκελος που εστάλη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης 17/1 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, αφού βρέθηκε φάκελος με λευκή σκόνη που εστάλη στο κόμμα.

Ο φάκελος έφθασε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να είναι γνωστός ο αποστολέας, και στο εσωτερικό του εντοπίστηκε λευκή σκόνη.

Ο φάκελος απομακρύνθηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής, έπειτα από μεγάλη επιχείρηση στο σημείο, με άνδρες της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συσκευασία του φακέλου εστάλη στον ΕΟΔΥ, ενώ μέσα στον φάκελο υπήρχε και μια επιστολή, στην οποία ο αποστολέας είχε γράψει «στα τσακίδια», αλλά και ύβρεις. Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος περιείχε… αλάτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.