ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Αυτός είναι ο λόγος που ζευγάρια καταφεύγουν στο Chat GPT και την τεχνητή νοημοσύνη

Μια ανησυχητική μόδα που διαρκώς αυξάνεται στις μέρες μας

Αυτός είναι ο λόγος που ζευγάρια καταφεύγουν στο Chat GPT και την τεχνητή νοημοσύνη

Μια νέα τάση που παρατηρείται ευρέως και διαδίδεται αστραπιαία στον τεχνολογικό κόσμο είναι η θέληση αρκετών ζευγαριών να καταφεύγουν στο CHAT GPT για να βρουν τις απαντήσεις στα προβλήματα τους.

Απόδειξη της παραπάνω διαπίστωσης είναι πως ένας χρήστης του Reddit, γνωστός ως «drawss4scoress», μοιράστηκε την εμπειρία του σχετικά με τη φίλη του, η οποία χρησιμοποιεί το ChatGPT για να υποστηρίζει τις θέσεις της σε διαφωνίες τους.

Όταν τσακώνονται, αναλύει τα θέματα με τη βοήθεια της AI και επιστρέφει στη συζήτηση χρησιμοποιώντας τα επιχειρήματα που της προτείνει το chatbot.

Ο χρήστης εκφράζει το παράπονό του ότι αυτός δεν έχει την ευκαιρία να εξηγήσει τη δική του πλευρά, καθώς η σύντροφός του διαμορφώνει τις ερωτήσεις που απευθύνει στο chatbot, οδηγώντας το να συμφωνεί με τη δική της πλευρά της ιστορίας.

Αυτή η χρήση του chatbot ως εργαλείο «νίκης» στους τσακωμούς δημιουργεί αισθήματα αδικίας και δυσαρέσκειας.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί αν η ιστορία είναι αληθινή, αντικατοπτρίζει μια ενδιαφέρουσα πραγματικότητα για τις σχέσεις στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.