ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Φλόριντα: Οικογένεια ζητά αποζημίωση από τη NASA για… «διαστημικό σκουπίδι» που έπεσε σπίτι της

Ο μεταλλικός κύλινδρος ζύγιζε 700 γραμμάρια και είχε διαστάσεις περίπου 10εκ επί 4εκ

Φλόριντα: Οικογένεια ζητά αποζημίωση από τη NASA για… «διαστημικό σκουπίδι» που έπεσε σπίτι της

Μια οικογένεια στη Νάπολη της Φλόριντα, διεκδικεί αποζημίωση ύψους 80.000 δολαρίων από τη NASA, καθώς το σπίτι της χτυπήθηκε από… «διαστημικό σκουπίδι».

Συγκεκριμένα, μια μεταλλική κυλινδρική πλάκα από μια παλέτα φορτίου που είχε αποσπαστεί από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό το 2021 χτύπησε το σπίτι της οικογένειας Οτέρο στις 8 Μαρτίου 2024, ενώ ο γιος τους Ντάνιελ βρισκόταν στο σπίτι.

Ο μεταλλικός κύλινδρος ζύγιζε 700 γραμμάρια και είχε διαστάσεις περίπου 10εκ επί 4εκ.

Κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό, αν και η πλάκα άνοιξε μια τρύπα στην οροφή και το δάπεδο.

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία επιβεβαίωσε αργότερα ότι τα συντρίμμια προέρχονταν από τον εξοπλισμό της. Ένα τμήμα των συντριμμιών παρέμεινε άθικτο αντί να διαλυθεί αφού εισήλθε στη γήινη ατμόσφαιρα, εξήγησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η NASA έχει προθεσμία έξι μηνών για να απαντήσει στην αγωγή, αναφέρει ο Guardian.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.