ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

NASA: Γιγαντιαίος αστεροειδής σε μέγεθος γηπέδου πλησιάζει σήμερα τη Γη

Παρακολουθείται στενά από το Virtual Telescope Project

NASA: Γιγαντιαίος αστεροειδής σε μέγεθος γηπέδου πλησιάζει σήμερα τη Γη

Σύμφωνα με τη NASA ένας γιγάντιος αστεροειδής μεγέθους γηπέδου, ο 2024 ON, αναμένεται να πλησιάσει τη Γη την Τρίτη (17/9).

Ο αστεροειδής 2024 ON έχει πλάτος 290 μέτρα και θα φτάσει σε απόσταση 1 εκατομμυρίου χιλιομέτρων από τη Γη, σύμφωνα με το Εργαστήριο Jet Propulsion της NASA.

Ο διαστημικός βράχος πέρασε για τελευταία φορά από τη Γη το 2013 και θα επιστρέψει και το 2035 και παρακολουθείται στενά από το Virtual Telescope Project, το οποίο εντόπισε τον «δυνητικά επικίνδυνο» αστεροειδή στις 9 Σεπτεμβρίου να ταξιδεύει με περίπου 40.000 χιλιόμετρα την ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως όπως αναφέρει η NASA ο αστεροειδής φτάνοντας μια ελάχιστη απόσταση που είναι 2,6 φορές τη μέση σεληνιακή απόσταση, δεν αποτελεί κίνδυνο για τη Γη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.