ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το διαστημόπλοιο Soyuz μεταφέρει δύο Ρώσους κοσμοναύτες και έναν Αμερικανό αστροναύτη στο ISS

«Η πτήση εξελίσσεται κανονικά», δήλωσε ο σχολιαστής της ρωσικής υπηρεσίας

Το διαστημόπλοιο Soyuz μεταφέρει δύο Ρώσους κοσμοναύτες και έναν Αμερικανό αστροναύτη στο ISS

Ρωσικό διαστημόπλοιο Soyuz που μεταφέρει έναν Αμερικανό αστροναύτη και δύο Ρώσους κοσμοναύτες εκτοξεύθηκε σήμερα (11/9) από το κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό(ISS).

Το διαστημόπλοιο Soyuz MS-26 που μεταφέρει τον Αμερικανό αστροναύτη της NASA Ντον Πετίτ και τους Ρώσους Αλεξέι Οβτσίχιν και Ιβάν Βάγκνερ, αναμένεται να φθάσει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό σε τρεις ώρες.

Οι εικόνες που μεταδόθηκαν ζωντανά από τη ρωσική διαστημική υπηρεσία Roscosmos έδειξαν ένα διαστημόπλοιο να απογειώνεται στον νυχτερινό ουρανό πάνω από τη στέπα του Καζακστάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η πτήση εξελίσσεται κανονικά», δήλωσε ο σχολιαστής της ρωσικής υπηρεσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.