ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Η Apple δίνει μέχρι και 1 εκατ. ευρώ σε χάκερς για να δοκιμάσει την ασφάλεια των συστημάτων της

Ο τεχνολογικός κολοσσός καταφεύγει σε ανορθόδοξα μέσα για να ενισχύσει την αξιοπιστία του λογισμικού του

Η Apple δίνει μέχρι και 1 εκατ. ευρώ σε χάκερς για να δοκιμάσει την ασφάλεια των συστημάτων της

Η Apple ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να πληρώσει έως και 1 εκατομμύριο δολάρια για να τη χακάρουν ώστε να βρεθούν από ερευνητές πιθανά αδύναμα σημεία που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια του ιδιωτικού cloud και κατ’επέκτασιν τα δεδομένα των χρηστών της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Apple έχει ενισχύσει την τεχνογνωσία της ραγδαία για την ασφάλεια των iPhone της, χάρη σε ένα ειδικό μοντέλο αποκλειστικά για ερευνητές, σχεδιασμένο για να παραβιαστεί.

Σε μια ανάρτηση στο blog της Apple μάλιστα  δήλωσε ότι θα πληρώσει αυτό το ποσό σε όποιον βρει κενά ασφαλείας με αποτέλεσμα να μπορεί κανείς να εγκαταστήσει κακόβουλο κώδικα από απόσταση στους διακομιστές του Private Cloud Compute.

Σε ένα ακόμη δείγμα της αυτοπεποίθησής της η εταιρεία είπε πως θα δώσει σε ομάδα ερευνητών έως και 250.000 δολάρια εάν αποσπάσουν ευαίσθητες πληροφορίες των χρηστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα εξετάσουμε οποιοδήποτε ζήτημα ασφαλείας έχει σημαντικό αντίκτυπο. Συνεπώς χορηγούμε μεγάλα ποσά για να βρεθούν τρωτά σημεία που διακυβεύουν τα δεδομένα των χρηστών μας» ήταν μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του τεχνολογικού κολοσσού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.