ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Απαγορεύτηκε η πώληση αφυγραντήρα Juro Pro

Για ποιο μοντέλο πρόκειται

Απαγορεύτηκε η πώληση αφυγραντήρα Juro Pro

Απαγόρευση διάθεσης στην ελληνική αγορά δύο ραδιοεξοπλισμών ανακοίνωσε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Ένα από αυτά είναι γνωστός αφυγραντήρας Juro Pro.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΕΕΤΤ ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό για τα μέτρα απαγόρευσης διαθεσιμότητας στην αγορά των ραδιοεξοπλισμών με την ονομασία «COOLSEER RGB WIFI GU10 SMART SPOTLIGHT» και «Αφυγραντήρας, Καθαριστής αέρα & Ιονιστής Juro-Pro Ruby 30L WiFi».

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, μετά από έλεγχο ως προς τις απαιτήσεις της Οδηγίας 2024/53/EU που έχει εναρμονισθεί στην ελληνική νομοθεσία με το ΠΔ 98/2017, διαπιστώθηκαν τυπικές μη συμμορφώσεις.

Αφού μετά από επανειλημμένα αιτήματα της ΕΕΤΤ, οι τυπικές μη συμμορφώσεις δεν αναιρέθηκαν στο σύνολό τους, η ΕΕΤΤ έλαβε την Απόφαση ΑΠ 1074/4/29-5-23 με θέμα «Απαγόρευση διαθεσιμότητας στην αγορά του προϊόντος με την εμπορική ονομασία COOLSEER RGB WIFI GU10 SMART SPOTLIGHT» η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β/3938/16-6-23 και την Απόφαση ΑΠ 1074/1/29-5-23 με θέμα «Απαγόρευση διαθεσιμότητας στην αγορά του προϊόντος με την εμπορική ονομασία Αφυγραντήρας, Καθαριστής αέρα & Ιονιστής Juro-Pro Ruby 30L WiFi» η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β/3938/16-6-23.

Λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω αποφάσεις, καλούνται οι σχετικοί οικονομικοί φορείς να παύσουν την διάθεση στην αγορά των εν λόγω προϊόντων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.