ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ε.Μασκ: Ανέβασε χιουμοριστική ανάρτηση για το παγκόσμιο «μπλακ άουτ» της Microsoft

Υπογράμμισε την αξιοπιστία της δικής του πλατφόρμας

Ε.Μασκ: Ανέβασε χιουμοριστική ανάρτηση για το παγκόσμιο «μπλακ άουτ» της Microsoft

Ο Έλον Μασκ δεν άφησε ασχολίαστο το παγκόσμιο «μπλακ άουτ» σε πτήσεις, τηλεπικοινωνίες και συναλλαγές από μεγάλης κλίμακας βλάβη στην Microsoft και τα Windows.

Ο Έλον Μασκ τα βάζει με τη Microsoft και υπογράμμισε την αξιοπιστία της δικής του πλατφόρμας, του X (πρώην Twitter), κάνοντας retweet σε έναν χρήστη που σημείωσε: «Όταν όλα τα άλλα δεν λειτουργούν, αυτή η εφαρμογή εξακολουθεί να λειτουργεί».

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι γνωστός για τις παρατηρήσεις του και τη χρήση των social media, εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να κάνει πλάκα με τον τεχνολογικό γίγαντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το διαδικτυακό χιούμορ του μεγιστάνα της τεχνολογίας Έλον Μασκ κέρδισε για άλλη μια φορά την προσοχή, αυτή τη φορά εστιάζοντας στη Microsoft στον απόηχο μιας μεγάλης παγκόσμιας μεγάλης κλίμακας βλάβη που προκάλεσε προβλήματα σε πτήσεις, τηλεπικοινωνίες και συναλλαγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.