ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Καλό είναι να το σταματήσουμε: Αυτό είναι το λάθος που κάνουμε με τη φόρτιση του κινητού μας

Τι προτείνει ειδικός σε θέματα τεχνολογίας

Καλό είναι να το σταματήσουμε: Αυτό είναι το λάθος που κάνουμε με τη φόρτιση του κινητού μας

Ο ειδικός σε θέματα τεχνολογίας, Max Freeman-Mills, τονίζει πως το να φορτίζουμε το κινητό μας κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι κάτι που πρέπει να σταματήσουμε.

«Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου υποβαθμίζονται ταχύτερα εάν φορτίζονται τακτικά στο απόλυτο μέγιστο και στη συνέχεια αδειάζουν εντελώς», αναφέρει.

Η φόρτιση του τηλεφώνου σας κατά τη διάρκεια της νύχτας συνήθως σημαίνει ότι παραμένει στο 100% για αρκετές ώρες, γεγονός που μπορεί να επιταχύνει την υποβάθμιση της μπαταρίας.

Αντ’ αυτού, o Freeman-Mills προτείνει να φορτίζετε το τηλέφωνό σας σε διαφορετικές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να φορτίζετε τη συσκευή σας ενώ βρίσκεστε στη δουλειά ή κατά τη διάρκεια σύντομων διαλειμμάτων για να τη διατηρείτε σε αυτό το βέλτιστο εύρος «σχεδόν γεμάτη».

Επιπλέον, το να αφήνετε την μπαταρία του τηλεφώνου σας να αδειάσει εντελώς πριν την επαναφορτίσετε στο 100% είναι μια άλλη πρακτική που πρέπει να αποφύγετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό μπορεί επίσης να συμβάλει στην ταχύτερη υποβάθμιση της υγείας της μπαταρίας με την πάροδο του χρόνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.