ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

«Αλλαξοπίστησε» ο Δ.Παπανώτας: «Ψήφισα ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά στη ζωή μου»

«Το κάτω του 20% είναι μια θλιβερή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε

«Αλλαξοπίστησε» ο Δ.Παπανώτας: «Ψήφισα ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών σχολίασε σήμερα (09.06.2024), ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος υπήρξε υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά διεγράφη από τον Στέφανο Κασσελάκη, αποκάλυψε πως για πρώτη φορά στη ζωή του ψήφισε ΠΑΣΟΚ.

«Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Ο πλέον σοβαρός πολιτικός λόγος που άκουσα ήταν του κυρίου Ανδρουλάκη και χαίρομαι που βλέπω μία νίκη του στη μάχη της Κρήτης. Για πρώτη φορά ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Και το ΠΑΣΟΚ φέρει σοβαρή ευθύνη που πέσαμε στα βράχια. Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με την πολιτική», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Στην πορεία της προεκλογικής εκστρατείας, είχα τόσες αντιρρήσεις με την εικόνα που πούλησε ο κύριος Κασσελάκης και με το περιεχόμενο της ρητορικής του», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

«Όσο ήμουν υποψήφιος, δεν είχαν γίνει όλα αυτά τα λάθη, δεν υπήρχαν τα “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”, τα θαύματα στην κολυμπήθρα, η καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων κατά τον τρόπο που έγινε, το lifestyle στα μπουζούκια… Δεν είχαν γίνει όλα αυτά», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η αποπομπή μου είναι ένα ψέμα του κυρίου Κασσελάκη, το “παραίτηση” είναι η αλήθεια, που έγινε 24 ώρες πριν την αποπομπή. Το κάτω του 20% είναι μια θλιβερή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.