ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η Α.Λατινοπούλου – Στο +10% η εκλογική δύναμη για την «Φωνή Λογικής» στην πρόθεση ψήφου μέσα σε μία εβδομάδα!

Από το 3.04% στο 3.3% εκτοξεύτηκε μέσα σε μία μόλις εβδομάδα η εκλογική δύναμη του κόμματος

Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η Α.Λατινοπούλου – Στο +10% η εκλογική δύναμη για την «Φωνή Λογικής» στην πρόθεση ψήφου μέσα σε μία εβδομάδα!

Η δημοσκόπηση της GPO, η πρώτη μετά από τις Ευρωεκλογές, έδειξε σημαντική άνοδο για την Αφροδίτη Λατινοπούλου και το κόμμα «Φωνή Λογικής».

Σύμφωνα με τα δεδομένα, η εκλογική δύναμη του κόμματος αυξήθηκε κατά 10% στην πρόθεση ψήφου μέσα σε μόλις μία εβδομάδα, με τα ποσοστά να βρίσκονται πλέον στο 3,3% από το ποσοστό του 3,04% που έλαβε στις Ευρωεκλογές.

Η ίδια μιλώντας σε εφημερίδα είπε ότι «θέλουμε να αυξήσουμε τα ποσοστά μας στις Εθνικές εκλογές» και τονίζει ότι «αυτά τα οποία λέμε και υπηρετούμε, αυτά θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στην Ευρωβουλή». 

Στο πώς θα χαρακτήριζε τον εαυτό της ιδεολογικά, απαντά: «Κεντροδεξιά, αλλά και δεξιά κάποιος να μας πει, δεν θα παρεξηγηθούμε».

Ποιος πιστεύετε ότι θα μπορούσε να ηγηθεί ενός ενωμένου πολιτικού σχήματος ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και να νικήσει τον Κ.Μητσοτάκη και τη ΝΔ σε εθνικές εκλογές;

  • Ν.Ανδρουλάκης (2%, 260 Votes)
  • Σ.Κασσελάκης (8%, 1.258 Votes)
  • Χ.Δούκας (10%, 1.649 Votes)
  • Μ.Χριστοδουλάκης (2%, 356 Votes)
  • Α.Τσίπρας (22%, 3.620 Votes)
  • Άλλος (13%, 2.085 Votes)
  • Κανείς (41%, 6.576 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (2%, 393 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.197

Loading ... Loading ...

Η GPO δημοσκόπηση δεν έκρυψε εκπλήξεις ως προς τις δυνάμεις των κομμάτων, με τη Νέα Δημοκρατία να συγκεντρώνει 29,1%, τον ΣΥΡΙΖΑ 13,7%, και το ΠΑΣΟΚ 12,4%.

Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία παραμένει το πρώτο κόμμα με ποσοστό 29,1%, παρουσιάζοντας μια πολύ μικρή άνοδο από το 28,31% των ευρωεκλογών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει πτώση, από 14,9% στο 13,7%.

Το ΠΑΣΟΚ διατηρεί σχεδόν τα ίδια ποσοστά, από 12,7% στο 12,4%.

Σχετικά με τα άλλα κόμματα η πρόθεση ψήφου διαμορφώνεται ως εξής:

ΚΚΕ: 8%
Ελληνική Λύση: 8%
Νίκη: 3,3%
Πλεύση Ελευθερίας: 3,1%
Φωνή Λογικής: 3,3%
Νέα Αριστερά: 1,9%

Η «Φωνή Λογικής», υπό την ηγεσία της Αφροδίτης Λατινοπούλου, παρουσιάζει δυναμική ανοδική πορεία, γεγονός που αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη απήχηση των ιδεών του κόμματος στον ελληνικό λαό.

Αυτή η σημαντική αύξηση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα καταδεικνύει την αποτελεσματικότητα της πολιτικής στρατηγικής του κόμματος και την ενδυνάμωση της λαϊκής υποστήριξης.

Στη συνέχεια των ερωτημάτων της έρευνας, το 58,3% των ερωτηθέντων αντιμετωπίζει αρνητικά τον πρόσφατο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ενώ το 33,8% τον βλέπει θετικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, το 50,3% των ψηφοφόρων ανέφεραν ότι απείχαν από τις ευρωεκλογές για πρακτικούς λόγους, όπως υγεία, εργασία και απόσταση, ενώ το 26,3% ήθελε να στείλει μήνυμα διαμαρτυρίας και το 19,7% δεν εκφράστηκε από κανένα κόμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.