ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ευρωεκλογές: Δείτε πού θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί

Η ΠτΔ Κ.Σακελλαροπούλου θα ψηφίσει στο 21ο Γενικό Λύκειο Αθηνών

Ευρωεκλογές: Δείτε πού θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί

Άνοιξαν οι κάλπες για τις Ευρωεκλογές 2024, με τους πολίτες να καλούνται να αναδείξουν τους 21 υποψήφιους από 31 κόμματα που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο έως το 2029.

Οι πολιτικοί αρχηγοί της χώρας θα ψηφίσουν για τις Ευρωεκλογές σε διαφορετικά σημεία, όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία.

Συγκεκριμένα:

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψηφίσει στις 10:30 στην Κηφισιά.

Στο Ηράκλειο, θα ασκήσει και αυτή τη φορά το εκλογικό του δικαίωμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, που βρίσκεται από την Παρασκευή στην Κρήτη.

Ο κ. Ανδρουλάκης στις 10:00 το πρωί της Κυριακής 9 Ιουνίου 2024, θα ψηφίσει στο ετ 164 που βρίσκεται στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, επί της οδού Κανάρη 40.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 π.μ. στο Δημοτικό σχολείο Εκάλης (Δεκελείας & Φασιδέρη, Εκάλη).

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, από την άλλη, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11:00 στο 404ο εκλογικό τμήμα του δήμου Νέας Ιωνίας (2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, Κηφισσού 2-4, Νέα Ιωνία).

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη, ενώ στις 10:30 θα επισκεφθεί το 1ο Λύκειο Κορδελιού, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 10:20 στο 91ο εκλογικό τμήμα, στο 21ο Γενικό Λύκειο Αθηνών (Ταϋγέτου 60).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.