ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Ευρωεκλογές – Σλοβακία: Ποιοι είναι οι νέοι ευρωβουλευτές της

Έγινε γνωστή η σύνθεση των ευρωβουλευτών της Σλοβακίας

Ευρωεκλογές – Σλοβακία: Ποιοι είναι οι νέοι ευρωβουλευτές της

Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα δεν έχουν ακόμα επισήμως ανακοινωθεί, οι Σλοβάκοι γνωρίζουν ήδη τα ονόματα των νέων Ευρωβουλευτών τους.

Το κόμμα Προοδευτική Σλοβακία συνεχίζει με τους Μάρτιν Χοϊσίκ και Μίχαλ Βιεζίκ, ενώ θα τους πλαισιώσουν ο πρώην πρωθυπουργός Λούντοβιτ Όντορ, η διπλωμάτης Λουμπίτσα Καρβάσοβα, και οι δημοσιογράφοι Βερόνικα Τσίφροβα Οστριχονόβα και Λουτσία Γιάρ.

Από το Smer, το κυβερνών κόμμα, οι νέοι Ευρωβουλευτές περιλαμβάνουν τον Έρικ Καλίνιακ, κύριο σύμβουλο του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο, την Τζούντιτα Λάσακοβα, πρώην βοηθό του Μίροσλαβ Ράντατσοφσκι, και τον πολιτικό επιστήμονα και αυτοαποκαλούμενο φιλορώσο μαρξιστή βουλευτή Λούμπος Μπλάχα. Οι Μόνικα Μπενόβα και Καταρίνα Ροθ Νεβεδαλόβα παραμένουν στην Ευρωβουλή.

Το Republika, το δεξιό κόμμα, επιστρέφει με τον Μίλαν Ούχρικ και θα πλαισιωθεί από τον Μίλαν Μαζούρεκ, που το 2019 καταδικάστηκε για ρατσιστικές δηλώσεις κατά του ρωμαϊκού πληθυσμού.

Το Hlas-SD, το κόμμα της κυβερνητικής συμμαχίας, θα έχει έναν μόνο Ευρωβουλευτή, τον Μπράνισλαβ Όντρουš, κρατικό γραμματέα στο υπουργείο εργασίας της Σλοβακίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα θα εκπροσωπείται από την Μίριαμ Λέξμαν, που διατηρεί τη θέση της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.