ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φ.Μπελέρης: «Είμαι αποφασισμένος να παλέψω για την αθωότητά μου και για τη Χειμάρρα»

Υπογράμμισε πως είναι ο μοναδικός υποψήφιος ευρωβουλευτής που δεν μπορεί να κάνει προεκλογική εκστρατεία

Φ.Μπελέρης: «Είμαι αποφασισμένος να παλέψω για την αθωότητά μου και για τη Χειμάρρα»

O εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρης, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη μέσα από τη φυλακή που κρατείται στην Αλβανία, επισημαίνοντας ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος ευρωβουλευτής που δεν μπορεί να κάνει προεκλογική εκστρατεία.

Ο Φρέντι Μπελέρης τόνισε πως δεν έχει καμία ιδιαίτερη μεταχείριση στις φυλακές στην Αλβανία και δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει για την αθωότητά του και για τη Χειμάρρα.

«Ξυπνάω το πρωί και βλέπω μπροστά μου την εικόνα της Παναγίας. Τριάντα χρόνια που ασχολούμαι με την πολιτική θέλησα να υπηρετήσω τα δικαιώματα των Ελλήνων της βόρειας Ηπείρου. Δεν έχουμε δικαιώματα, είμαστε μακριά από αυτό που λέμε «κράτος Δικαίου» και για αυτά θα παλέψω στην ευρωβουλή.

Ευχαριστώ τον Έλληνα πρωθυπουργό που με αυτή την κίνηση να συμμετάσχω στις ευρωεκλογές μου δίνει τη δυνατότητα να στηρίξω τη Χειμάρρα από άλλο μετερίζι. Δεν παρατάω τη Χειμάρρα. Όταν καταδικαστώ δεν θα έχω πολιτικά δικαιώματα στην Αλβανία και αυτός ήταν ο πρώτος στόχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι περιουσίες μας που είχαν δημευθεί από το κομουνιστικό καθεστώς στην Αλβανία δεν μας αποδόθηκαν μετά την πτώση του κομουνισμού στην Αλβανία.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.