ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γ.Αλεξανδράκη: Αυτή είναι η 76χρονη κτηνοτρόφος που εξελέγη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση

Η μόνη από τους 21 Έλληνες ευρωβουλευτές που εμφανιζόταν με άβαταρ στα ΜΜΕ γιατί δεν είχε διαθέσει φωτογραφία

Γ.Αλεξανδράκη: Αυτή είναι η 76χρονη κτηνοτρόφος που εξελέγη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση

Μεταξύ των 21 Ελλήνων ευρωβουλευτών που αναδείχθηκαν από τις ευρωεκλογές 2024 υπάρχουν και κάποια εντελώς νέα πρόσωπα, όπως είναι η Γαλατώ Αλεξανδράκη, η μία εκ των δύο ευρωβουλευτών που εξέλεξε η Ελληνική Λύση.

Πέρα από αυτούς που επανεξελέγησαν ευρωβουλευτές από τα ελληνικά κόμματα και άλλα πρόσωπα που παρότι πρωτάκια στην Ευρωβουλή είναι ευρέως αναγνωρίσιμα, εισιτήριο για τις Βρυξέλλες έβγαλαν και άλλα άτομα, άγνωστα μέχρι χθες, που έδωσαν τη μάχη του σταυρού.

Μία από αυτές και η Γαλάτω Αλεξανδράκη, η μία από τους δύο ευρωβουλευτές που εξέλεξε η Ελληνική Λύση, της οποίας μάλιστα δεν υπήρχε και κάποια φωτογραφία, δεν διέθεσε η ίδια και για αυτό τον λόγο ήταν η μόνη που από χθες στα ΜΜΕ που εμφανίζεται με… άβαταρ.

Ποια είναι η Γαλάτω Αλεξανδράκη που εξελέγη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση

Τοπική ιστοσελίδα δημοσιεύει σήμερα φωτογραφία της Γαλάτω Αλεξανδράκη και παρέχει και κάποια στοιχεία για εκείνη.

Είναι 76 ετών, συνταξιούχος κτηνοτρόφος με καταγωγή από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου, που ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη, όπου διατηρούν κρεοπωλείο με τον γιο της Αλέξανδρο Αλεξανδράκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τοπική ιστοσελίδα, η κυρία Αλεξανδράκη απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη προεκλογικά και κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν θέλει ακόμη να μιλήσει δημόσια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.