ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η νύφη, το ασανσέρ και όλα τα ευτράπελα της κάλπης των Ευρωεκλογών

Έδωσαν μια ξεχωριστή «πινελιά» στην ψηφοφορία, άλλοτε για γέλια, κι άλλοτε για κλάματα

Η νύφη, το ασανσέρ και όλα τα ευτράπελα της κάλπης των Ευρωεκλογών

Ευτράπελα που έδωσαν μια ξεχωριστή «πινελιά» στην ψηφοφορία είχαν και οι Ευρωεκλογές του 2024.

Η κάλπη είχε τα πάντα…από νύφη μέχρι…ασανσέρ!

Η Κατερίνα έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στο εκλογικό τμήμα με το…νυφικό! Η φωτογραφία της πάνω από την κάλπη θα κοσμεί πλέον το γαμήλιο άλμπουμ.

Το ασανσέρ σταμάτησε … Τέσσερις ψηφοφόροι χρειάστηκε να περάσουν αρκετή ώρα κλεισμένοι στον ανελκυστήρα του σχολείου όπου επρόκειτο να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους, όταν λόγω βλάβης. Η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν απαραίτητη και σίγουρα θα θυμούνται αρκετό καιρό την περιπέτειά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξεχωριστή νότα και από τον …ποδηλάτη! Έκλεψε τα βλέμματα όταν εμφανίστηκε με το ποδήλατο, λίγο πριν πάει για προπόνηση! Δεν έλειψαν όμως και οι ξεχωριστές προσωπικότητες που κέρδισαν τις εντυπώσεις, όπως ο κ.Βασίλης, ο 99χρονος γλυκύτατος παππούς από τις Σέρρες, που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα με την ευχή να το επαναλάβει και στις επόμενες εκλογές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.