ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η Ουγγαρία κάνει τη διαφορά: Μεγαλύτερη η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές από το 2019

Δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε από την εταιρεία Medián, δίνει προβάδισμα στον Β.Ορμπάν με ποσοστό 50%

Η Ουγγαρία κάνει τη διαφορά: Μεγαλύτερη η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές από το 2019

Τη διαφορά κάνει η Ουγγαρία καθώς υψηλότερη είναι η συμμετοχή στις Ευρωεκλογές σε σχέση με το 2019, καθώς μέχρι τη 1 μ.μ. σήμερα, το 33,14% αυτών που είχαν δικαίωμα ψήφου κατέβηκε στην κάλπη, σύμφωνα με το εθνικό εκλογικό γραφείο.

Στις προηγούμενες ευρωεκλογές, το 2019 την ίδια ώρα, μόλις το 24,01% είχε ψηφίσει, αναφέρει ο Guardian.

Οι εκλογές έφεραν αντιμέτωπους τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, με το νεοσύστατο κόμμα Tisza, του οποίου ηγείται ο πρώην κυβερνητικός παράγοντας, Πέτερ Μάγκυαρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα από την εταιρεία Medián, δίνει προβάδισμα στο Fidesz του Βίκτορ Όρμπαν με ποσοστό 50%, ενώ ο Μάγκιαρ ακολουθεί με ποσοστό 27%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.