ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Κ.Μητσοτάκης ζητά πρωτιά στις ευρωεκλογές για να μπορεί η ΕΕ να πάρει αποφάσεις ανταγωνισμού της Κίνας

Και πάλι συνέδεσε την δική του πρωτιά με την πολιτική σταθερότητα της χώρας

Ο Κ.Μητσοτάκης ζητά πρωτιά στις ευρωεκλογές για να μπορεί η ΕΕ να πάρει αποφάσεις ανταγωνισμού της Κίνας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στη Χαλκίδα, όπου ουσιαστικά έμμεσα παραδέχθηκε ότι οι ευρωεκλογές αυτές μπορεί να φέρουν αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να δρομολογήσει πολιτικές εξελίξεις και ζητά ψήφο για να μείνει ενισχυμένος ενώ δεν ξέχασε και πάλι να πει  για την κρισιμότητα των ευρωεκλογών για τη σταθερότητα της χώρας, σε ακόμα μια σύνδεση του προσώπου του με την πολιτική “ηρεμία”!

Αυτό είναι το ένα, γιατί το δεύτερο ζήτημα για το οποίο ζητά να είναι πρώτο κόμμα είναι ότι θέλει να πιέσει σε επίπεδο ΕΕ τον ανταγωνισμό με την Κίνα!

“Πρέπει να στηρίξετε γιατί η αντιπολίτευση θέλει να κοντύνει τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη, να προκληθεί κάποιους είδους αναταραχή και να αμφισβητηθεί η νομιμοποίηση που μας έδωσαν οι πολίτες. Δεν πρέπει να τους κάνουμε το χατίρι. Το μήνυμα που πρέπει να βγει από την κάλπη είναι ότι η ΝΔ είναι πανίσχυρη, για την σταθερότητα της χώρας” είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι θέλει μέσω των ευρωεκλογών να προκαλέσει κάποιου είδους αναταραχή, να αποσταθεροποιήσει και να απονομιμοποιήσει την κυβέρνηση, και τόνισε ότι “δεν πρέπει να δώσουμε σε κανένα το πάτημα να θέσει σε αμφισβήτηση την πορεία της χώρας. Πρέπει να πολεμήσουμε την απάθεια και την αδιαφορία και να σπεύσουμε όλοι στις κάλπες”.

Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε την αντιπολίτευση για την τακτική της και είπε ότι “θα πρέπει να αναρωτηθούμε εάν θέλουμε διάλογο με τοξικότητα και ύβρεις, ή να μιλήσουμε για τα πραγματικά ζητούμενα των ευρωεκλογών”.

Το τι θα γίνει στο ευρωκοινοβούλιο έχει σημασία για το μέλλον όλων μας, είπε ο πρωθυπουργός και προσέθεσε ότι η Ευρώπη θα κληθεί να πάρει αποφάσεις να ανταγωνιστεί την Κίνα ή να εξασφαλίσει πόρους να στηρίξει τους πολίτες ή να μείνει πίσω στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.

Η ΝΔ είναι το μεγαλύτερο κόμμα του ΕΛΚ και το ΕΛΚ είναι το μεγαλύτερο κόμμα στην Ευρώπη, είπε ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας ότι δεν έχει σχέση η Ελλάδα του 2024 με αυτήν του ΄19 ή του ΄15.

“Από μαύρο πρόβατο πρώτα, τώρα μας λογαριάζουνε και μας ακούνε” είπε και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τη ΝΔ γιατί ξέρει πως να διεκδικήσει αυτά που πρέπει από την ΕΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.