ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς ψήφισε ο Κ.Μητσοτάκης – «Με το δεξί» είπε και έριξε το φάκελο στην κάλπη

Έφτασε στο εκλογικό τμήμα λίγο μετά τις 10:30 το πρωί συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς ψήφισε ο Κ.Μητσοτάκης – «Με το δεξί» είπε και έριξε το φάκελο στην κάλπη

Στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, άσκησε το πρωί της Κυριακής (9/6) το εκλογικό του δικαίωμα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στο εκλογικό τμήμα λίγο μετά τις 10:30 το πρωί συνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο.

Μάλιστα, πριν ρίξει το φάκελο στην κάλπη είπε «με το δεξί».

Αρκετός ήταν ο κόσμος που περίμενε εκεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο ο πρωθυπουργός συνομίλησε και έβγαλε φωτογραφίες.

Στην είσοδο του σχολείο τον Κυριάκο Μητσοτάκη περίμενε ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς.

Στις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε:

«Θέλω να επαναλάβω και σήμερα, ημέρα εκλογών, ότι οι εκλογές είναι μια γιορτή της δημοκρατίας και όσο μεγαλύτερη συμμετοχή έχουμε, τόσο ισχυροποιούμε την ίδια μας τη δημοκρατία. Οι Ευρωεκλογές έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία.

Τα επόμενα πέντε χρόνια θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισχυρή ελληνική φωνή, ισχυρή ελληνική εκπροσώπηση στο Ευρωκοινοβούλιο, έτσι ώστε ως Ελλάδα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη όσα περισσότερα μπορούμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και πέρα σεβόμαστε και τιμούμε τους πολίτες, οι οποίοι προσέρχονται σε αυτή την όμορφη, ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία για να προσφέρουν τη δικιά τους ετυμηγορία. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το βράδυ. Ευχαριστώ πολύ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.