ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου

Για να πούμε την αλήθεια, όλοι οι χωρισμοί είναι δύσκολοι αλλά κάποιοι πρέπει να γίνονται

Τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου

Όταν χωρίζεις από μία σχέση υπάρχει πάντα πόνος, ειδικά όταν οι λόγοι που οδηγούν σε αυτή την απόφαση δεν είναι τόσο προφανείς. Και είναι αρκετές οι φορές που τα σημάδια ότι μια σχέση πρέπει να λήξει, δεν είναι τόσο ορατά.

Παρακάτω σου δείχνουμε μερικά από αυτά τα σημάδια, για να εντοπίσεις λίγο πιο εύκολα και να γλιτώσεις χρόνο (και πόνο).

Προτιμάς να περνάς χρόνο με άλλα άτομα παρά με το σύντροφο σου

Ίσως έχεις ξεπεράσει τη φάση του μήνα του μέλιτος και νιώθεις ότι ενδιαφέρεσαι όλο και λιγότερο να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σου. Ενώ η φάση του μήνα του μέλιτος πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή, το να προτιμάς να κάνεις παρέα με τους φίλους σου κάθε βράδυ που είσαι free ή να φοβάσαι να κάνεις σχέδια με τον άνθρωπό σου δεν είναι ένδειξη μιας υγιούς σχέσης. Σε μια υγιή σχέση, θα πρέπει να θέλεις να διατηρείς επαφή και σχέσεις με άλλους ανθρώπους, αλλά δεν θα πρέπει να προτιμάς συνεχώς να περνάς χρόνο με άλλα άτομα παρά με τον σύντροφό σου.

Αισθάνεσαι εξάντληση όταν περνάς χρόνο με τη σχέση σου

Μια υγιής σχέση πρέπει να σε κάνει να αισθάνεσαι μέσα στην ενέργεια και τη διάθεση όταν περνάτε χρόνο μαζί. Αν αισθάνεσαι εξάντληση και εκνευρισμό, σου έχουμε κακά νέα: κάτι πάει πολύ λάθος σε όλο αυτό.

Δεν σου λείπει όταν είστε χώρια

Το να περνάτε ο καθένας ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό του και με τους δικούς του ανθρώπους είναι κάτι απόλυτα λογικό και επιθυμητό. Όταν όμως περνάνε μέρες που είστε χώρια και δε σου λείπει, κάτι δεν πάει καλά.

Δεν είναι το πρώτο άτομο στο οποίο θες να πεις τα καλά νέα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνήθως, όταν μας συμβαίνει κάτι πολύ ευχάριστο ή πολύ δυσάρεστο, το πρώτο άτομο που αποζητάμε είναι ο σύντροφός μας. Όταν αυτό δε συμβαίνει ποτέ στη δική σου περίπτωση, πάει να πει ότι η σχέση σας έχει πολλά κενά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.