ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Ένα μυστήριο θανατηφόρο περιστατικό που δεν βρήκε ποτέ απάντηση – Ο πιλότος που πήδηξε στο κενό χωρίς αλεξίπτωτο

Το συμβάν έγινε στην Βόρεια Καρολίνα το 2022

Ένα μυστήριο θανατηφόρο περιστατικό που δεν βρήκε ποτέ απάντηση – Ο πιλότος που πήδηξε στο κενό χωρίς αλεξίπτωτο

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο από το καλοκαίρι του 2022 όταν και συνέβη ένα πολύ περίεργο θανατηφόρο περιστατικό.

Τότε ένα αεροσκάφος επιχειρούσε να προσγειωθεί στο διεθνές αεροδρόμιο Ράλεϊ-Ντέρχαμ στην Βόρεια Καρολίνα όταν ξαφνικά ο συγκυβερνήτης επέλεξε να πηδήξει από το αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο!

Στη συνέχεια ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου για το τι συνέβη.

Ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας αδυνατώντας να επεξεργαστεί το περιστατικό επαναλάμβανε συνεχώς μήπως το αεροσκάφος ήθελες να πραγματοποιήσει ακόμα κάποιο κύκλο πάνω από το αεροδρόμιο!

Ο συγκυβερνήτης ονομάζονταν Τσαρλς Κρουκς και απλώς είπε ότι νιώθει άρρωστος και άνοιξε την πίσω ράμπα και πήδηξε χωρίς αλεξίπτωτο.

Ακόμα και σήμερα κανείς δεν ξέρει γιατί έκανε αυτή την θανατηφόρα επιλογή.

Η νεκροψία έδειξε πως δεν είχε πάρει ναρκωτικά ή άλλες ουσίες. Υπάρχει μία υπόθεση ότι κατέβασε τη ράμπα γιατί ήθελε να κάνει εμετό αλλά από λάθος υπολογισμό έπεσε έξω.

Στο βίντεο που ακολουθεί ακούγονται οι συνομιλίες πιλότου και ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.