ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Κοιλάδα του Θανάτου»: Το μέρος στο Τέξας που εξαφανίζονται γυναίκες (βίντεο)

Στην τοποθεσία βρέθηκαν περί τα 30 πτώματα γυναικών ηλικίας 11-25 ετών

«Κοιλάδα του Θανάτου»: Το μέρος στο Τέξας που εξαφανίζονται γυναίκες (βίντεο)

Υπάρχει ένας αυτοκινητόδρομος στο Τέξας, που βρίσκεται πλάι σε μια περιοχή όπου οι εξαφανίσεις γυναίκων είναι ένα σύνηθες μυστήριο.

Από το 1970 έχουν εξαφανιστεί ή έχουν σκοτωθεί περισσότερες από 30  γυναίκες στην «Κοιλάδα του Θανάτου», όπως ονομάζεται αυτή η έκταση.

Φαίνεται ότι οι έξυπνοι εγκληματίες ξέρουν ότι ο καιρός μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος σύμμαχος τους και έτσι πέταξαν εκεί τα πτώματα δεκάδων γυναικών.

Ειδικά την δεκαετία του 1980, που η εγκληματικότητα στην Αμερική είχε χτυπήσει κόκκινο, η εν λόγω τοποθεσία μετατράπηκε σε ένα νεκροταφείο γυναικείων σωμάτων. Στην τοποθεσία βρέθηκαν περί τα 30 πτώματα γυναικών ηλικίας 11-25 ετών. Τα θύματα είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά, ενώ πολλές φορές οι αρχές είχαν μόνο δείγματα DNA προκειμένου να τα ταυτοποιήσουν.

Οι θερμοκρασίες στην περιοχή εκείνη είναι τόσο υψηλές και το κλίμα τόσο ξερό, που μετατρέπει σε στάχτη οποιασδήποτε μορφής σάρκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και σήμερα ο τόπος αυτός αποκαλείται από πολλούς «χωματερήμπτωμάτων», ενώ αν κάποιος θέλει να περάσει από εκεί, δεν έχει παρά να μπει στον αυτοκινητόδρομο 45.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.