Υπάρχει ένας αυτοκινητόδρομος στο Τέξας, που βρίσκεται πλάι σε μια περιοχή όπου οι εξαφανίσεις γυναίκων είναι ένα σύνηθες μυστήριο.

Από το 1970 έχουν εξαφανιστεί ή έχουν σκοτωθεί περισσότερες από 30  γυναίκες στην «Κοιλάδα του Θανάτου», όπως ονομάζεται αυτή η έκταση.

Φαίνεται ότι οι έξυπνοι εγκληματίες ξέρουν ότι ο καιρός μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος σύμμαχος τους και έτσι πέταξαν εκεί τα πτώματα δεκάδων γυναικών.

">

Ειδικά την δεκαετία του 1980, που η εγκληματικότητα στην Αμερική είχε χτυπήσει κόκκινο, η εν λόγω τοποθεσία μετατράπηκε σε ένα νεκροταφείο γυναικείων σωμάτων. Στην τοποθεσία βρέθηκαν περί τα 30 πτώματα γυναικών ηλικίας 11-25 ετών. Τα θύματα είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά, ενώ πολλές φορές οι αρχές είχαν μόνο δείγματα DNA προκειμένου να τα ταυτοποιήσουν.

Οι θερμοκρασίες στην περιοχή εκείνη είναι τόσο υψηλές και το κλίμα τόσο ξερό, που μετατρέπει σε στάχτη οποιασδήποτε μορφής σάρκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και σήμερα ο τόπος αυτός αποκαλείται από πολλούς «χωματερήμπτωμάτων», ενώ αν κάποιος θέλει να περάσει από εκεί, δεν έχει παρά να μπει στον αυτοκινητόδρομο 45.