ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σε πλήρη εξέλιξη οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών του δικτύου της ΔΕΗ από τις πυρκαγιές

Σε πλήρη εξέλιξη οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών του δικτύου της ΔΕΗ από τις πυρκαγιές

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο Ηλεκτρικής Ενέργειας πανελλαδικά από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Στη βόρεια Εύβοια, στην περιοχή της Λίμνης, του Μαντουδίου και της Αγίας Άννας έχει επανηλεκτροδοτηθεί το 93% των νοικοκυριών. Εκκρεμούν 14 οικισμοί, εκ των οποίων οι 13 παίρνουν ρεύμα από γεννήτριες.

Σε Ιστιαία και Αιδηψό, ηλεκτρικό ρεύμα έχει πάει στο 90% των νοικοκυριών, ενώ εκκρεμούν 11 οικισμοί, εκ των οποίων οι δύο παίρνουν ρεύμα από γεννήτριες.

Στην Πελοπόννησο και στον Πύργο έχουν ηλεκτροδοτηθεί όλα τα χωριά.

Στην Σπάρτη το 95% των νοικοκυριών στις πυρόπληκτες περιοχές έχουν επανηλεκτροδοτηθεί, και εκτός παραμένουν κάποια χωριά.

Στη Γορτυνία η φωτιά εμπόδισε την αποκατάσταση των ζημιών, ωστόσο αρκετά χωριά έχουν ήδη επανηλεκτροδοτηθεί.

Στην Αττική το 95% των πελατών στις πυρόπληκτες περιοχές έχουν πάρει ρεύμα, ενώ χωρίς ρεύμα απομένουν κάποια μικρά τμήματα.

Περίπου 40 οικισμοί παραμένουν χωρίς ρεύμα στις πυρόπληκτες περιοχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.