ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Πάρος: Γυναίκα πρόλαβε τον σύζυγό της λίγο πριν κρεμαστεί στο σπίτι τους

Τελευταία στιγμή πριν επιχειρήσει να κρεμαστεί στο σπίτι τους, τον πρόλαβε η σύζυγός του

Πάρος: Γυναίκα πρόλαβε τον σύζυγό της λίγο πριν κρεμαστεί στο σπίτι τους

Την τελευταία στιγμή πρόλαβε την τραγωδία η γυναίκα ενός επιχειρηματία από τη Πάρο.

Όπως αναφέρει το syrospress, κάτοικος της Πάρου, πατέρας δύο παιδιών και επιχειρηματίας, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Κάποια οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως τον «λύγισαν» και ο ίδιος πίστεψε πως έτσι θα «γλίτωνε» από την απόγνωση στην οποία είχε περιέλθει.

Η προσπάθειά του δεν τελεσφόρησε, καθώς η σύζυγός του τον πρόλαβε τελευταία στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη φορά που προσπαθεί να κόψει το νήμα της ζωής του καθώς πριν από μερικούς μήνες σχεδίαζε εκ νέου απόπειρα αυτοκτονίας έχοντας επιχειρήσει να κρεμαστεί σε δέντρο του σπιτιού του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.