ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Καμπάνα 30.000 ευρώ σε 27χρονο που σκότωσε με κυνηγετικό όπλο σκύλο στην Ηλεία

Καμπάνα 30.000 ευρώ σε 27χρονο που σκότωσε με κυνηγετικό όπλο σκύλο στην Ηλεία

Τσουχτερό πρόστιμο καλείται να πληρώσει ο 27χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για θανάτωση σκύλου σε περιοχή της Ηλείας.

O 27χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στη Βάρδα Ηλείας και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί όπλων και προστασίας ζώων συντροφιάς.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, για την ίδια υπόθεση, κατηγορείται επίσης και ένας 79χρονος Έλληνας, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο 27χρονος χρησιμοποίησε παράνομα κυνηγετικό όπλο ιδιοκτησίας του 79χρονου και πυροβόλησε σκύλο που ανήκε σε έναν Έλληνα με αποτέλεσμα το ζώο να πεθάνει. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, ο 79χρονος είχε παραχωρήσει το κυνηγετικό του όπλο στον 27χρονο, ο οποίος εργαζόταν σε χωράφια του για να σκοτώνει τα ζώα που εισέρχονταν σε αυτά.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Βουπρασίας, πέρα από τις ποινικές κυρώσεις, επιβλήθηκε στον συλληφθέντα, διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, για θανάτωση ζώου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.